Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Lobuz,lobuz...
Ale fajoski ten Neocube!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka
Lady dosia juz spory kawalek temu pisalam ze sie zakochalam w tym foteliku i podawalam tu link do tego fotelika www.bumbo.com.pl/produkty i pisalam,ze mozna do fotelika dokupowac rozne akcesoria,ktore w polaczeniu z fotelikiem tworza extra produkty
Mnie sie marzy dla Gabika pojazd bumbo mobile ale jesli mialabym go kupic to w maju jak bede w Polsce Super na spacerki!!! Narazie go niema u Nich w sprzedazy ale moze do maja juz beda mieli

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Co wy na to dziewczyny? Rowerek z ktorego mozna korzystac od 6 miesiaca zycia juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny

Ida juz śpi ale grzeczniutka i kochaniutka była mysia moja
I od pewnego czasu spi w dzien 2 czasem 3 razy, ale każda drzemka maks 40 minut
A tak to bawić sie chce i ogladac nowe rzeczy ehh

Neocube jest super - ja mam 5 zestawów i mój mąż z nich takie cudeńka robie, że hohohoh
Dla dzieci smoczkowych fajny jest wubbanub my mamy zmałpką, Ida dziś go miętosiła z pół godzinki w paszczaku i łapkach.

Dziewczyny a te foteliki to można taniej na stronie kupić jak się jest fanem na fb
www.bumbo.com.pl/p,1,fotelik_bumbo_baby_seat

Ja się tylko zastanawiam jak to jest z tym siedzeniem zanim dziecko siedzi samo?

My jutro znowu do helse na myting z fizjoterapeutą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia super wiadomosc-zawsze to taniej Szkoda,ze mobila nie majaA w foteliku moze dziecko siedziec jak juz samo trzyma sztywno glowke a tyl fotelika go podtrzymuje by siedzialo-tak napisali
Z tej strony ze sprytnymi zabawkami Gabrys ma aktywne klocki-super sprawa!Jak podrosnie to bedzie mial z nich frajde

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana no czytałam, ale lekarze mowia, ze dziecko nie powinno siedziec tak sztywno wspomagane zanim samo nie zacznie siedziec naturalne, stad moja obawa?

To troche tak jak z chodzikami - sa odradzane.
Ale fotelik jest kurcze czadowy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No ja kupie Gabrysiowi ale go bede sadzala jak juz bedzie sam siedzial-tak lepiej pod wzgledem zdrowotnym bedzieW maju jeszcze raczej nie bedzie siedzial bo bedzie mial niecale pol roczku wiec trzeba bedzie poczekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nana super ten pojazd Bumbo

Daris ten malec to chyba ma wiecej niz 6m i widac ze jest zadowolony ciekawe czy takiemu 6 miesiecznemu niemowlakowi jest w tym wygodnie

Nana Daris w tej samej minucie wstawilyscie te dwie bryczki heh i pomyslec ze w tej samej chwili pomyslalyscie podobnie jaki ten Swiat maly

Lady_Dosia to duza roznica w cenie moze i ja pomysle o tym cudenku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Do diaska dostalam oklaska hehe Dzieki tajemniczemu ofiarodawcy heheA tak powaznie to fotelik mobil supcio i nie wyzdrowieje z niego-niema mocnych i lekarstwa na ta chorobeA jak nie bedzie mobila to sam fotelik kupie i tez bedzie gitA ile skubaniec zdobyl nagrod to wow Dzieki Dobruchnie bede miala go taniejA na facebooku ma niezliczone pozytywne opinie i pisze mama 5 miesiecznego brzdaca,ze go juz sadza w tym foteliku Zajefajne sa tez do Niego pokrowce a wzory wow

www.facebook.com/pages/Bumbo-w-Polsce-bu...809327508996?sk=wall
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dobrochna ,no wlasnie ja go nie kupilam przez takie same obawy jak masz Ty A w Neocube jestem zakochana,hi,hi

Daria,ten rowerek bomba

NANA76,pojazd wyglada super,he,he Te klocki tez interesujace
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok